HAKKIMIZDA

2006 yılında faaliyetine Tuzla’ da başlayan firmamız kısa sürede gösterdiği performans ile sektörünün önde gelen firmaları arasında kendine yer edinip, Paslanmaz Çelik bağlantı elemanları (fittings) alanında lider olma vizyonu ile ilerlemektedir.

Firmamız, ticarete adımını attığı ilk günden itibaren, fittings grubunda güçlü stok çeşidini oluşturmak ve pazar payını artırmak amacıyla 2009 yılında siz değerli müşterilerine Zeytinburnu Demirciler Sitesi’nde de hizmet vermeye başlamıştır.

Firmamız, güven ilkeleri ve müşteri memnuniyetini temel ilke alarak çıktığı bu yolda; konusunda profesyonel ekibi ve innovasyon odaklı güçlü üreticileri ile birlikte yarattığı katma değeri sermayesine katarak, yatırımlarına ve siz değerli müşterilerine hizmet vermeye devam edecektir.

Vizyonumuz

İnsana ve çevreye saygılı duruş. En çok sevilen ve tercih edilen saygın bir marka olmak. Çalışkan olup, katma değer yaratmak.

Misyonumuz

Dürüst ve prensip sahibi ekibimiz ile, müşterilerimize sürekli doğru ve objektif bir yaklaşım sergilemek. Dünya standartlarına uygun ürünleri, rekabetçi fiyatlarla sunmak. Sektörümüzde dinamik kalıp Kuzey Paslanmaz ailesini büyütmek.

Kuzey Paslanmaz Blog Neden Kuruldu ?

Kuzey Paslanmaz Blog web sayfası bilimsel makaleler ve bilgilendirici bilgiler vererek sektörümüze ışık tutmak amacıyla hayata geçmiştir. Bu proje kapsamında istenilen ana hedef, müşterilerimize ve bu alanda çalışma yapan kullanıcılara bilgi vermek ve alanımızın kavramları hakkında bilgilendirmektir. KUZEY PASLANMAZ markasına ait olan kuzeypaslanmazblog.com sadece kavramlar içerisinde ziyaretçilerimizi sıkmak yerine yaşama dair içeriklerle çalışmalarına renk katmayı amaçlamaktadır.