Hedeflerinize ulaşmanızı sağlayan hizmetler

Peterson’s iş birliği toplantılarınızdan kurdele kesme törenlerine uzanan süreçte ve diğer pek çok aşamada yanınızda yer alarak inşaat konusundaki ihtiyaçlarınıza cevap veren bir dizi hizmet sunar. Bütün projelerin, sanki binaya kendimiz taşınacakmışız gibi büyük bir hassasiyet göstererek ele alınması gerektiğine inanıyoruz.

Tasarım ve geliştirme alanında öne çıkan uzman bir şirket olarak, her türlü inşaat hizmetine aşinayız. Hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olmamız için aşağıdan hizmetlerimize göz atın.

Görsel açıklaması

Danışma

Deneyimlerimizi bir araya getirmemiz ve inşaat konusundaki birikimimiz sayesinde teklif, inşaat öncesi süreç, tasarım geliştirme ve projenin inşaat aşamaları için ek fayda sunuyoruz.

Güvenlik Denetimleri

Peterson’s olarak uyguladığımız son derece sağlam güvenlik denetimleri sayesinde, yapı alanındaki her bir noktada güvenlik ve vaka önleme kaynakları sağlanarak, eğitimler ve tatbikler gerçekleştirilir. Güvenliğinizi sağlıyoruz.

İnşaat öncesi

Bütçe geliştirme sürecini etkin bir şekilde yönetiyor, zamanında veriler ve yöntem alternatifleri sunuyor, materyallerin kullanılabilirliğini ve maliyetlerin uygun olup olmadığını kontrol ediyoruz. 

Tadilat

Taşınmazınızı güçlendirmeye yönelik önemli bir başka yöntem ise mevcut alanı yeniden biçimlendirmektir. Alanları yeniden şekillendiriyor; aydınlatma özellikleri, yeni tasarım ve yapı alternatifleriyle ortamın tamamını iyileştiriyoruz.